Even voorstellen

Leuk dat je onze site gevonden hebt! Benieuwd naar het gezicht achter 4 kids op reis? Ik stel me graag aan je voor.

Ik ben Kitty, 37 jaar, freelance tekstschrijver en moeder van 4 kinderen (10, 8, 6 en 3 jaar oud). Mijn passies zijn schrijven, fotograferen en reizen. Sinds 2 jaar ben ik ook het gezicht achter 4 kids op reis, dé site voor gezinnen die op zoek zijn naar inspiratie en/of tips over reizen met kinderen. Hier vind je dan ook artikelen over leuke reis- en vakantiebestemmingen, tips over leuke dagjes weg in eigen land en reviews. We richten ons op gezinnen, maar dat betekent niet dat mensen zonder kinderen deze site niet kunnen gebruiken ter inspiratie. Integendeel: de meeste tips zijn ook geschikt voor mensen zonder kinderen!

Reisvirus

Na het afronden van mijn studie Orthopedagogiek, ging een langgekoesterde wens in vervulling. Samen met mijn man, toen nog mijn vriend, reisde ik een jaar lang door Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Een fantastische tijd! Ik wil deze ervaring dan ook graag aan mijn kinderen mee geven, ze kennis laten maken met andere culturen, gebruiken, normen en waarden. Lessen voor het leven die je in mijn ogen niet in de schoolbanken zult leren. Daarbij is het gewoon heerlijk om samen met elkaar de wereld te ontdekken.

De laatste jaren zijn we vooral in Europa te vinden en gaan we graag op pad met onze tent. Over niet al te lange tijd hopen we toch ook weer wat verre reizen te gaan maken. Dat blijft kriebelen. Echter, of je nu dichtbij blijft of ver weg gaat: er is genoeg moois te zien en te ontdekken. Als je er maar voor open staat!

Inspiratie

Omdat we er tussen de schoolvakanties door ook graag op uit gaan, zal je hier ook artikelen vinden over leuke uitstapjes in eigen land en net over de grens. Het is niet altijd makkelijk om wat nieuws te bedenken is onze ervaring, dus we hopen jullie via deze weg op leuke ideeën te brengen.

Bezochte landen
Australië, Nieuw-Zeeland, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Maleisië, Borneo, Singapore, India, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Slovenië, Kroatië, Montenegro, Nederland, Duitsland, Luxemburg, België, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Slowakije, Polen, Egypte, Tunesië